STI International General Assembly 2016

Date: 
Monday, May 30, 2016
City: 
Heraklion, Crete
Country: 
Greece

 

STI International Board Meeting and General Assembly

Monday, May 30th 2016
Heraklion, Crete

 

Board Agenda

 

10:30am Welcome (15 min) including agreement on the agenda; actions from last meeting

10:45am Events (2 hours) including ESWC, Summit 2017, EDF, and Summer School

12:45pm Buffet Lunch (30 mins)

13:15pm Organization (45 mins) including admin and finances

14:30pm Coffee Break (15 mins)

14:45pm STI Structure including Executive Board, membership status, and possible growth (30 mins)

15:15pm Preparation for the General Aassembly (30 mins)

15:45pm Closing (15 min)

16:00pm Close

__________________________________________________________________________

 

General Assembly Agenda

 

17:00PM Welcome by President, Summary Progress Report and issues arising from the Board Meeting

17:20PM Administrative/Budget Part

  • Approval of balance 2015
  • Approval of budget 2017
  • Election of the Executive Board

17:45PM Closing by President

__________________________________________________________________________

 

20:00PM STI Board Dinner for STI Board, Conference Chairs and PC Chairs

Location: Taverna “Ta Petrina” Old Hersonissos, Hersonissos, 70014 Crete
Phone: +30 28970/21976

Meet at 19:30pm at the hotel reception to take taxis

Event type: 
General Assembly

Contact person in charge.