STI International Board Meeting @ESWC2014

Error message

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in include_once() (line 2 of /var/www/sti2_org/drupal-7.56/sites/default/settings.php).
Date: 
Sunday, May 25, 2014
City: 
Crete, Anissaras
Country: 
Greece
Venue: 
Aldemar Knossos Royal & Royal Villa

STI2 Board Meeting will take place on May 25th, 10:30am EEST in the Beach Restaurant, Aldemar Knossos Royal & Royal Villa, Crete, Greece (co-located with the ESWC2014).

The meeting will include lunch and be followed by the STI2 General Assembly at 5pm.

We would also like to take this opportunity to invite you for dinner that evening at 8pm.

If you intend to attend any or all of the above, please send an email to office@sti2.org by April 30, 2014

Agenda

10:30am Welcome (15 mins)

10:45am Events (2 hours)

12:45pm Lunch (30 mins)

13:15pm Organization (45 mins)

14:00pm STI Company Report (30 mins)

14:30pm Coffee Break (15 mins)

14:45pm STI Membership status and possible growth (30 mins)

15:15pm Preparation for the GA (30 mins)

15:45pm Funding Possibilities in FI-WARE and the Big Data PPP, Nuria-De-Lama Sánchez - ATOS Origin Research & Innovation,  (30 mins)

16:15pm Closing (15 mins)

17:00pm General Assembly

20:00pm STI Board Dinner

Event type: 
Board Meeting

Contact person in charge.