You are here

STI International Board Meeting @ESWC2012

Date: 
Sunday, May 27, 2012
City: 
Heraklion, Crete
Country: 
Greece
Venue: 
co-located with ESWC2012

The meeting will take place in the Beach Restaurant of Aldemar Knossos Royal Village and will include a buffet lunch. STI Members are welcome to observe.

Agenda

10:30am Welcome (15 min) (including agreement on the agenda; actions from last meeting)

10:45am Events (1 hour 15 mins) (including ESWC (current conference, 2013, 2014), FIS, Summit, Summer School)

12:00pm On-line strategy (30 mins) (including Web 2.0 and Web 3.0)

12:30pm Buffet Lunch (30 mins)

13:00pm Organization (40 mins) (including admin and finances)

13:40pm STI Company Report (20 mins)

14:00pm Coffee Break (20 mins)

14:20pm STI Membership status and possible growth (20 mins)

14:40pm Report from the Fellows (10 mins)

14:50pm Closing (10 min)

15:00pm Close

Event type: 
Board Meeting

Contact person in charge.