STI International Board Meeting and General Assembly 2019

Date: 
Monday, June 3, 2019
City: 
Portorož
Country: 
Slovenia
Venue: 
Grand Hotel Bernardin

STI International Board Meeting and General Assembly

Monday, Jun 3rd 2019
Portorož, Slovenia

 

The meeting will include a buffet lunch and STI Members are welcome to observe.

Board Agenda

 

10:30 Welcome (15 min) (including agreement on the agenda; actions from last meeting)

10:45 Events (1 hour) (including ESWC, Summit 2019, Summer School)

11:45 Organization (45 mins) (including admin and finances)

12:30 Buffet Lunch (30 mins)

13:00 STI Membership including Exec Board status and possible growth (30 mins)

13:30 Preparation for the GA (30 mins)

14:00 Closing (15 min)

14:15 Close

__________________________________________________________________________

General Assembly Agenda

 

14:30 Welcome by President, Summary Progress Report and issues arising from the Board Meeting

14:40 Administrative and Budgetary Issues including voting on proposal of Exec Board

15:30 Closing by President

20:00 STI Board Dinner for STI Board, Conference Chairs, PC Chairs and Conference Keynotes

Location: Grand Hotel Bernardin, Obala 2, 6320 Portorož, Slovenia

Event type: 
Board Meeting
Event type: 
Board Meeting

Contact person in charge.