STI International Board Meeting and General Assembly 2017

Date: 
Sunday, May 28, 2017
City: 
Portorož
Country: 
Slovenia

STI International Board Meeting and General Assembly

Sunday, May 28th 2017
Portorož, Slovenia

 

The meeting will include a buffer lunch and STI Members are welcome to observe.

Board Agenda

 

10:30am Welcome (15 min) (including agreement on the agenda; actions from last meeting)

10:45am Events (1 hour) (including ESWC, Summit 2017, Future of Summer School)

11:45am Possible future initiatives (1 hour) (based on input from Prof. Han)

12:45pm Buffet Lunch (30 mins)

13:15pm Organization (45 mins) (including admin and finances)

14:30pm Coffee Break (15 mins)

14:45pm STI Structure including Exec Board, membership status and possible growth (30 mins)

15:15pm Preparation for the GA (30 mins)

15:45am Closing (15 min)

16:00pm Close

__________________________________________________________________________

General Assembly Agenda

 

17:00PM Welcome by President, Summary Progress Report and issues arising from the Board Meeting

17:20PM Administrative/Budget Part including voting on proposal of Exec Board

17:45PM Closing by President

 

20:00PM STI Board Dinner for STI Board, Conference Chairs and PC Chairs

Location: To be confirmed

Event type: 
Board Meeting
Event type: 
General Assembly

Contact person in charge.